P

reduzeće EKO INŽENJERING je porodični biznis osnovan davne 1989. god. Na početku se preduzeće bavilo knjigovodstveno-finansijskim poslovima za druga pravna lica pod nazivom EKOBIRO. Zajedničkom odlukom mjenjamo naziv u EKO INŽENJERING D.O.O. registrovan u sudu 1. 4. 1991. god. u Banja Luci.

Pored početne djelatnosti u daljem razvijanju proširujemo djelatnost u proizvodnji PE-PVC i eksluzivne ambalaže, veleprodaji grafičkog materijala te mašina i opreme za sitoštampu i digitalnu štampu. Sjedište preduzeća se nalazi u Banja Luci, a od 1. 6. 2006. god. imamo poslovnu jedinicu u Sarajevu. EKO INŽENJERING je preduzeće koje uspješno posluje na tržištu BiH i nastoji da svojim kupcima pruži što kvalitetnije proizvode koji su namjenjeni za pakovanje i reklamiranje.

Ovim prospektom nastojimo da Vam se približimo i upoznamo s kvalitetom i asortimanom naših proizvoda, mogućnosti odabira vlastitog dizajna, kao i odabira materijala i boja. Proizvodi EKO INŽENJERING preuzimaju dio imidža Vaše kuće i pružaju pozitivan vid reklame za Vas. Svi naši proizvodi zadovoljavanju sve standarde u pogledu kvalitete i kao takvi namjenjeni su upravo Vama.

Iz široke palete proizvoda iskreno se nadamo da ćete nam na osnovu ovog kratkog predstavljanja ukazati svoje povjerenje.